Verlieven in 2023

Wordt 2023 voor jou hét jaar dat je eindelijk luistert naar de stem die zegt;
“wees nou eens wat liever voor jezelf..”?

Liever zijn voor jezelf..
Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het zijn diep ingesleten gedragspatronen. Je probeert wel liever te zijn voor jezelf maar je valt automatisch terug in oud gedrag.

Ben je daar klaar mee?
Kom dan je oude gedragspatronen doorbreken en leer nieuwe gedragspatronen op basis van Verlieven.
Kom een dag live Verlieven of kies voor een maand online Verlieven.

Ik kijk er naar uit jou te mogen helpen Verlieven in 2023.
Bekijk snel de programma’s van een dag of maand.

Veel liefs,

Mariëlle
Coach in Verlieven

Ideeën voor of behoefte aan een andere manier van Verlieven? Laat het mij weten!

Cadeaubon!

P.s. het ‘Dagje Verlieven’ en ‘Maandje Verlieven’ zijn ook als cadeaubon verkrijgbaar. Geef iemand het meest waardevolle cadeau.
Klik hier om te bestellen. Je hebt deze binnen één week in huis in een gezellige cadeauverpakking. Sneller nodig? App mij!

Meer..

P.s.2. ben je op zoek naar nóg meer? Kies dan het ‘Verlieven coachtraject’ óf zelfs het ‘Jaartje Verlieven’.

 

Dagje Verlieven

 

Waarom is het vaak zo moeilijk om lief te zijn voor onszelf? Waarom vinden we anderen belangrijker dan onszelf en lopen we aan onszelf voorbij? “Elk gedrag heeft een positieve intentie” zeggen we bij NLP. Dus ook het gedrag waarmee jij jezelf onder aan jouw prioriteitenlijstje zet. Tijdens deze dag krijg je antwoord op heel veel ‘waarom’-vragen. Je leert over jouw gedrag, jouw waarden en jouw intenties. Gedrag wat je vaak onbewust al van jongs af aan hebt aangeleerd. Je leert over jezelf en je leert van elkaar. Het is namelijk een live dag in een groep van 6 deelnemers. Laat je inspireren, vergroot je wijsheid en vertrek liever voor jezelf dan dat je gekomen bent.

In 2023 staan diverse data gepland. Kies wanneer het voor jou uitkomt.

Data in eerste kwartaal:
– maandag 27 februari en dinsdag 28 februari van 18.30 tot 21.30 in Maassluis
– donderdag 9 maart van 10.00 tot 16.00 uur in Maassluis

Het Dagje Verlieven kost € 112,50. Dat is hetzelfde bedrag als de prijs voor een 1-op-1 coachsessie van 1,5 uur maar nu krijg je daar dus de hele dag coaching voor! En het is ook nog eens inclusief een heerlijke lunch en de hele dag koffie en thee.

Tip: het Dagje Verlieven is ook te boeken voor een door jou zelf samengestelde groep. Kom bijvoorbeeld een Dagje Verlieven met je vrienden of collega’s! Maximaal 6 personen en een speciale groepsprijs van € 600.

Maandje Verlieven

Wellicht ken je de 5-daagse Verlieven Challenge al die je via mijn website kunt volgen. Het ‘Maandje Verlieven’ is een soortgelijk programma. Een maand lang krijg je elke dag een les over ons gedrag, ons brein en hoe je kunt verlieven én een opdracht waarmee je meteen aan de slag gaat met verlieven. Er wordt gezegd dat je iets 21 keer anders moet doen voordat een nieuw gedragspatroon aangeleerd is. In een maand kun je zeker weten aan die 21 keer komen en dan kun je zelfs nog een aantal dagen door de mand vallen 😉, wel zo lief voor jezelf. Je creëert een nieuwe zienswijze waardoor je vanuit je hart lievere keuzes kunt maken voor jezelf. Zónder daarbij tekort te doen aan de mensen om je heen. Zónder egoïstisch te zijn.

Het Maandje Verlieven duurt 30 dagen en je kunt starten wanneer jij wilt. Je stuurt mij een mail met de datum dat je wilt starten en krijgt een link naar de online academy van mijn bedrijf Metodo en jouw eigen inloggegevens. Elke dag staat er een nieuwe les en opdracht voor je klaar in de academy. Het kost je slechts € 1 per dag, in totaal dus € 30.

Gun jezelf of een ander deze maand van commitment. Denk je “nu is niet het moment, ik heb het zo druk”, denk dan aan de uitspraak van een monnik. Die zei: “ik mediteer elke dag een half uur, behalve als ik het druk heb, dan mediteer ik een uur.”. Het kost je dagelijks maximaal een half uur van je tijd. Maak één maand lang, prioriteit van jezelf. Vraag jezelf af; is dat teveel gevraagd?

Jaartje Verlieven

 

Wil je van 2023 TOTAAL jouw Verlieven jaar maken? Ga dan all-in. Doe mee met het Jaartje Verlieven traject. Niet voor iedereen weggelegd maar echt voor degenen die het vanaf nu zat zijn zo hard te zijn voor zichzelf. Je gaat een jaar lang met jezelf aan de slag én je gaat anderen helpen te verlieven. We pakken je belemmerende overtuigingen en beperkende gedachten aan. We vinden een manier waarop het voor jou werkt om lief te zijn voor jezelf én goed te zijn voor je omgeving. Een manier waarop jij het de rest van je leven vol houdt. Jij pakt het stuur van jouw leven. Jij bepaalt jouw hoeveelheid plezier, geluk en liefde in het leven. Dit jaartraject kost € 250 per maand, dat is de investering in jezelf. Je kunt dit jaartraject starten wanneer jij wilt. De live dag is dus met zowel startende deelnemers als deelnemers die al langer in het programma zitten. Wil je er langer of korter dan een jaar over doen, dan is dat uiteraard mogelijk.

+ elke maand een 1-op-1 coachsessie van 2 uur
+ elke maand een live dag met alle deelnemers
+ een jaar lang toegang tot de online academy met wekelijkse oefeningen om te verlieven
+ onbeperkt online coaching

CADEAUTJE!
Bij dit jaartraject krijg je ook nog eens een jaar lang yoga bij Passion for Yoga cadeau! Helemaal gratis!

Verlieven coachtraject

Is het verlieven coachingstraject meer iets voor jou? Lees meer via de link.