Verlieven coachingstraject

alle aandacht speciaal
voor jou

Is het Verlieven coachingstraject iets voor jou? Kom er op deze pagina achter.

Een Verlieven coachingstraject van 5 sessies

Voor iedereen die weleens denkt: ​

​​’Wie ben ik eigenlijk? Wat wil ik eigenlijk? Wat kan ik eigenlijk? Wat past nou echt bij mij?

Waarom ben ik in vredesnaam zo hard voor mezelf, dat ik mezelf aan de kant schuif. Nu ben ik aan de beurt.

Vanaf nu wil ik liever worden voor mezelf! Meer zelfliefde.

Ik pak dit serieus aan, ik heb een liefdevolle schop onder m’n kont nodig van een coach.

Dit is het moment, vanaf nu wil ik krachtiger in het leven staan en me zelfverzekerd voelen.

Verlieven

De ontembare kracht van zelfliefde

Werkwijze

Het Verlieven coachingstraject is 100% op jou afgestemd. Je wordt gecoacht in wat jij nodig hebt om liever te worden voor jezelf en meer zelfliefde te gaan ervaren.

Het begint met een gratis intakegesprek van 45 minuten. Je kunt dan ontdekken of je een klik hebt met Mariëlle en met haar werkwijze. Een klik tussen jou en jouw coach is namelijk heel belangrijk. Is het toch niet wat je zoekt dan zeg je dat eerlijk en zit je nergens aan vast.

Vervolgens krijg je 5 live (of online) 1-op-1 coachingsgesprekken met NLP-coach Mariëlle.

Een coachgesprek duurt 1,5 uur. Mariëlle gebruikt hiervoor verschillende NLP technieken. We maken een heldere analyse van jouw denk- en gedragspatronen. Onderzoeken jouw beperkende overtuigingen en buigen die om naar bekrachtigende overtuigingen. En we gaan op ontdekkingstocht naar jouw interne vlammetje. Wat is jouw missie, wat vind jij belangrijk in het leven en hoe kun jij jouw leven zó inrichten dat je meer plezier, geluk en liefde ervaart.

Vaak is het ‘hard zijn voor onszelf’ of het ‘anderen op 1 zetten’, een onbewust verdedigingsmechanisme wat we al héél lang geleden hebben opgebouwd. Toen beschermde het ons tegen pijn of gaf het ons een veilig of zeker gevoel maar nu zit het vooral in de weg.

Je wilt niet egoïstisch worden maar je wilt wél meer liefde voor jezelf ontwikkelen.

Hoe meer zelfliefde, hoe meer kracht en energie je van binnenuit opbouwt, hoe meer je te geven hebt.

Anne over verlieven:

Bizar wat een inzicht ik op heb gedaan. Ik besef ineens dat ik al die tijd onbewust aan het vermijden was. Ik vond het heel spannend om met mezelf aan de slag te gaan maar nu ben ik Mariëlle zo dankbaar. Eindelijk durfde ik te kiezen voor mjn droombaan. Ik nam ontslag, koos voor mezelf en ben nu super gelukkig met mijn nieuwe job!

Gemiddelde cijfer

Wat kost dit?

Mijn uurtarief voor coaching is € 75,00. De prijs van het Verlieven coachingstraject is €562,50.
Daarvoor krijg je een gratis intake + 5 coachsessies van 1,5 uur.

Tip: Veel werkgevers hebben een budget voor hun medewerkers voor persoonlijke ontwikkeling of burn-out preventie. Vraag jouw werkgever naar de mogelijkheden. Genoemde bedrag is in dat geval excl. btw.

Dit krijg je als je je aanmeldt:

Je krijgt 5 coachingsessies.
Elke sessie duurt 1,5 uur. We plannen de sessies samen in wanneer het jou uitkomt. Je kunt zelf kiezen of je de sessies online plaats wilt laten vinden of live in Maassluis in de coachruimte van Mariëlle. Tussen de eerste sessies zit 1 à 2 weken. Tussen sessie 4 en sessie 5 laten we een wat langere tijd, zodat je jouw nieuw geleerde denk- en gedragspatronen kunt oefenen in de praktijk.

Tussentijds mag je mij altijd bellen, appen of mailen als je accuut vast loopt en mijn hulp nodig hebt.

1.

Ontdek hoe JIJ meer van jezelf kunt gaan houden.

Meer zelfliefde want met meer zelfliefde word je niet alleen leuker voor jezelf maar ook leuker voor je omgeving. Je staat krachtiger in het leven en voelt je zelfverzekerd en energiek. Je maakt makkelijker keuzes omdat je weet wat goed is voor JOU.

2.

Ontdek waar JOUW interne vlammetje van gaat branden.

Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik. Dit zelfinzicht gaat jou helpen meer plezier, geluk en liefde in het leven te ervaren. Weet wat goed voor je is en wat niet goed voor je is. Sta beter en steviger in (liefdes)relaties.

3.

Ontdek hoe je gezonder gedrag aanleert waardoor JIJ minder lichamelijke ongemakken zoals stress ervaart.

Lekker in je hoofd, lekker in je vel. Je krijgt inzicht in je gedragspatronen en in je denken. Patronen die voor jou niet werken, buigen we om naar nieuwe patronen. Hierdoor ervaar je minder ongemakken zoals stress, oncontroleerbare emoties, pijn, angst en burn-out gerelateerde klachten.

Wil je advies of twijfel je?

App, bel of mail mij dan. Volledig vrijblijvend en gratis natuurlijk!

Mariëlle meteen Appen:

Bel: 0627044758
Mail: marielle@metodo.nu

Eva over verlieven:

Ik besef nu pas wat ik mezelf al die jaren aan deed. Ik leefde wel maar leefde niet voor mezelf. Nu ik eindelijk inzicht heb gekregen in wie ik nou eigenlijk ben en waar ik happy van word, kan ik veel makkelijker keuzes maken. Ik maak nu keuzes voor mezelf en dat voelt fantastisch!

Dit is Mariëlle.

Mijn naam is Mariëlle van de Walle – van Bostelen, 37 jaar levenservaring, getrouwd, lief, een echte bourgondiër en gek op persoonlijke groei. Ik ben gediplomeerd NLP-coach en trainer, gespecialiseerd in verlieven. Zowel zakelijk als privé. In mijn coachingspraktijk in Maassluis ontvang ik dagelijks coachees die ik coach om liever te worden voor zichzelf, burn-out te voorkomen en zelfverzekerder en krachtiger in het leven te staan.

Ja, ik wil een gratis intake aanvragen voor het Verlieven coachingstraject

2 + 14 =

Na jouw aanvraag krijg je een mailtje van Mariëlle met antwoord op jouw vraag en een voorstel voor het gratis intake-moment. Heb je nog vragen? Je mag Mariëlle altijd appen of mailen.

Veelgestelde vragen:

Wanneer ga ik naar een coach en wanneer naar een psycholoog?
Zowel naar een coach als naar een psycholoog ga je toe als je ergens last van hebt. Iets zit je in de weg. Maar in dat ‘iets’ zit het verschil tussen een coach en een psycholoog. En coach helpt je bij het verbeteren van je toekomst. Een psycholoog helpt je bij het verwerken van je verleden. Natuurlijk is dat heel kort door de bocht. Na een bezoek aan de psycholoog zie je de toekomst ook weer rooskleuriger in en als coach kijk ik ook naar wat er in het verleden is gebeurt waardoor jij op weg naar jouw toekomst vast lijkt te zitten.

De insteek van een coach is praktisch, kijkend naar huidig versus gewenst en gericht op het bereiken van een bepaalde staat van zijn. Kom je bij mij tijdens de intake en merk ik dat jouw hulpvraag beter past bij een psycholoog, dan zal ik je dat altijd meteen eerlijk adviseren en gaan wij op dat moment (nog) niet samen aan de slag.

Past NLP-coaching bij mij?
Twijfel je of NLP-coaching iets voor je is? Neem dan contact op met mij en leg je vragen voor. Ik kan dan met je meedenken. NLP-coaching staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Dat klinkt een beetje als computertaal maar het gaat over de programmering van jouw brein. Je kunt het zien als praktische psychologie. NLP-coaching is een vorm van life coaching. Life coaching is niet hetzelfde als een leefstijlcoach lifestylecoach. Die laatste twee gaan vooral over fysieke gesteldheid: gezondheid, beweging, voeding en ontspanning. Life coaching gaat vooral over geestelijk lekkerder in je vel zitten waardoor je meer ontspanning maar ook meer geluk, liefde en plezier in het leven ervaart. Het leren van vaardigheden waardoor je kunt ontdekken en bereiken wat je ten diepste wilt.
Hoe vind ik een betrouwbare coach?
Je vind een betrouwbare coach door te letten op:
– accreditatie
– ervaring
– klik

Iedereen mag zichzelf coach noemen, het is geen beschermde titel. Een goede coach adviseert niet maar kan de juiste vragen stellen waardoor jij in beweging komt. Om die juiste vragen te kunnen stellen is het handig als een coach zich specialiseert in bepaalde methodieken, modellen en technieken. Ikzelf ben gediplomeerd NLP coach met diploma’s voor NLP Practitioner, HNLP Master Practitioner en NLP Business Opleidingscoach. Allen zijn geaccrediteerd door de ABNLP; The American Board of NLP en door de International Association of HNLP en behaald bij onderwijsinstelling NLP-NU. Daarnaast is ervaring van een coach belangrijk. Persoonlijk heb ik veel levenservaring door onder andere een scheiding van mijn ouders, een vastgelopen relatie die veel te lang duurde, zware lichamelijke klachten, flinke burn-out, van stagiair tot rechter hand van de directeur opklimmen in een bedrijf maar daar toch geen voldoening uit halen en liever zijn voor anderen dan voor mezelf. Hierdoor kan ik zowel coachen op relaties, spanning, ontspanning en burn-out, drijfveren en waarden, een make it happen mindset, werkgeluk, zelfvertrouwen, onzekerheid, verlegenheid en eigenwaarde. Wil je lezen wat ervaringen zijn van mensen die jou voor gingen en al door mij gecoacht zijn? Die lees je op mijn website. Last but not least is een persoonlijke klik met jouw coach natuurlijk ook belangrijk. Bij iemand waarvan je haren overeind gaan staan, voel je niet de veiligheid om jouw verhaal te delen. Daarom start ik mijn coaching altijd met een intakegesprek.

Met wat voor vragen kan ik bij een NLP-coach terecht?
Coaching is geen oplossing voor even, maar voor het hele leven. Je kunt bij een NLP-coach terecht met vragen zoals:

Wie ben ik?
Wat wil ik?
Wat kan ik?
Hoe kom ik af van die spanning in m’n lijf?
Hoe wordt ik liever voor mezelf?
Hoe vind ik de balans tussen voor anderen zorgen en voor mezelf zorgen?
Hoe ga ik om met vervelende collega’s?
Hoe kan ik sterker in m’n schoenen staan?
Hoe kan ik (weer) gaan stralen?
Hoe wordt ik gelukkiger?
Waarom doe ik wat ik doe?
Hoe leer ik van mezelf te houden?

Past live coaching of het online programma beter bij mij als ik mijn gedrag wil veranderen?
Om gedrag blijvend te veranderen is het nodig dat je nieuwe paden in je brein creëert. Je leert nieuw gedrag aan. En dat heeft tijd nodig. Met een enkele coach-sessie, het lezen van een boek of het op social media volgen van mensen met inspirerende quotes ben je er dus nog niet. De intensiteit waarmee je naar je huidige gedrag en je gewenste gedrag kijkt is belangrijk. Bij live coaching ga je in 5 sessies van 2 uur jezelf onderzoeken samen met je coach. Je ontdekt waar jij vastloopt, hoe je daar verandering in aanbrengt en hoe je dat nieuwe gedrag kunt waarborgen. Tussen de sessies zit 1 tot 4 weken. Je bent dus een aantal weken aan de slag samen met jouw coach die alle aandacht voor je heeft en je kunt daardoor grote stappen zetten. Een online programma heeft weer andere voordelen. Je bent niet met de coach in dezelfde ruimte dus dat kan wat afstandelijk lijken maar juist daardoor durven veel mensen sneller open te zijn. Het voelt veiliger om jouw problemen te uitten door ze op te schrijven dan door ze uit te spreken. Bovendien zit niemand je aan te kijken en dat kan voor sommigen heel fijn zijn en een drempel wegnemen. Doordat je in het online programma elke week aan jezelf werkt, zet je kleinere stapjes per keer maar je zet wel elke week stapjes. Dat zijn dus heel veel stapjes en zo bereik je, heel behapbaar, jouw uiteindelijke doel.

In het online programma ben ik altijd jouw luisterend oor. Je kunt altijd een direct berichtje voor mij achterlaten op het moment dat je iets kwijt moet of wanneer iets op dat moment aan jou knaagt. Je schrijft het meteen van je af en dat werkt heel bevrijdend.

Bovendien is er ook altijd de optie voor bhet VIP programma. In combinatie met het online programma kun je dan online of live (in Maassluis) coachingsessies met mij inplannen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat wanneer je helemaal vastloopt of gigantische veranderingen merkt die je eng vind, er niemand is om jou daar live doorheen te helpen. Ik ben er altijd voor jou wanneer je dat nodig hebt. Ik haal je persoonlijk uit je angst en zet je weer op het juiste pad. Ook jouw verlief-genootjes in jouw groep zullen jou daarbij helpen in het VIP programma. In de digitale groep en tijdens de live dag.

Wat doen we tijdens een NLP-coachsessie?
Afhankelijk van de doelen die je wilt bereiken, de vraag of het probleem waar je mee komt, bepaal ik welke methodiek je daarbij kan helpen. Blijvend nieuw gedrag ontwikkelen is vooral een kwestie van nieuwe paadjes in de hersenen aanleggen. Ik help jou ontdekken wat je nodig hebt om lekkerder in je vel te gaan zitten en als persoon te groeien. Daarvoor gebruik ik verschillende technieken. Binnen NLP geloven we dat in jouw onderbewuste alle antwoorden voor jou te vinden zijn die jij nodig hebt. Daarom bestaat een sessie niet alleen maar uit praten maar maak ik ook gebruik van staan of zitten op zogenaamde plaatsankers. Vaak sluit je daarbij je ogen zodat je jezelf beter kunt concentreren. Ik gebruik het enneagram om jou inzicht te geven in jouw persoonstype, voice dialogue om te luisteren naar alle verschillende ik-jes in jou, tijdlijntherapie om het verleden te verzachten, helende reis om pijn in je lichaam los te laten, modellen om overtuigingen om te buigen en inzicht te krijgen in jouw waarden en zingeving, ik let op jouw verbale en non-verbale communicatie om jou te helpen dieper bij jezelf te komen en gebruik technieken om jouw denk- en gedragspatronen aan te pakken.