Hoi! Ik ben Mariëlle

Toen ik ging trouwen en de babs aan mijn familie en vrienden vroeg mij te omschrijven, kreeg ze van iedereen als antwoord: ‘lief’. Komt dat goed uit! Ik noem mezelf graag een verliever 😉

Ik ben meestal rustig en lief. Mensen voelen zich bij mij snel op hun gemak. Dat vind ik fijn want ik creëer graag een liefdevolle omgeving vol rust en vertrouwen.

Wanneer het in een coachsessie nodig is kan ik ook direct, streng en doorpakkend zijn. Je komt bij mij niet zomaar weg met je trucjes 🧐.

Ik houd heel veel van koken. Ik ben een echte bourgondiër. Ik geniet van het leven en kan genieten van de kleine dingen. Ik ben graag buiten, in de natuur, het liefst in de middle of nowhere. Mijn favoriete vakantiebestemming is Italië, in een huisje heerlijk privé op een berg met wijds uitzicht.

Sinds 2018 woon ik in Maassluis (daarvoor in Hazerswoude) en in 2020 ben ik getrouwd met Matthijs.

Naast NLP-coach ben ik ook NLP-trainer. Ik geef NLP trainingen en masterclasses met mijn bedrijf Metodo. Ook geef ik NLP Practitioner en Master opleidingen bij opleidingsinstituut NLP-NU. Daarnaast ben ik Z-model of Change consultant bij AnyChange.

In de afgelopen zeven jaar heb ik mijn NLP Practitioner en NLP Master diploma behaald bij NLP-NU en mijn NLP Trainersdiploma bij Inzigd. Voor die tijd heb ik diverse trainingen op het gebied van psychologie, management en leidinggeven gevolgd. In 2007 heb ik mijn HBO studie Small Business and Retail Management afgerond aan de Haagse Hogeschool.

Wil je nog meer over mij weten? Neem dan contact met mij op of meld je aan voor een gratis intake.

Liefs, Mariëlle

Verlieven is mijn missie

Ik vind dat het allemaal wel wat liever mag en kan. Liever voor jezelf, liever voor anderen, liever voor elkaar, liever in het bedrijfsleven. Naar mijn mening is de wereld verhard en kan het wel weer wat liefde gebruiken. Menselijkheid, goed zorgen voor jezelf en elkaar. Ik noem het verlieven en noem mezelf een verliever.

NLP

Voor mij was NLP een verademing, liefde op het eerste gezicht. Het eerste moment dat ik er mee in aanraking kwam, was ik meteen verkocht. Het geeft mij alle handvatten die ik nodig heb. In het leven en op zakelijk gebied. Ik omschrijf het vaak als ‘praktische psychologie’. Snappen hoe ons brein, onze taal en ons gedrag werkt én technieken toe kunnen passen om dat wat niet werkt, waardoor we vastlopen of niet lekker in ons vel zitten, om te kunnen buigen. Beter jezelf leren kennen en van jezelf gaan houden. Maar ook beter leren communiceren, overtuigen, motiveren, luisteren en verbinden met anderen. Als we NLP op de basisschool zouden krijgen, zou dat een hoop struggelingen later in het leven kunnen voorkomen. Gelukkig ben je nooit te oud om te leren 🥰.