Verlieven 4-daagse live cursus

Wordt dit voor jou hét jaar dat je eindelijk luistert naar de stem die zegt;
“wees nou eens wat liever voor jezelf..”?

Liever zijn voor jezelf..
Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het zijn diep ingesleten gedragspatronen. Je probeert wel liever te zijn voor jezelf maar je valt automatisch terug in oud gedrag.

Ben je daar klaar mee?
Kom dan je oude gedragspatronen doorbreken en leer nieuwe gedragspatronen op basis van Verlieven.
Kom naar de 4-daagse live cursus en leer in een groep gelijkgestemden hoe jij kunt Verlieven.

Ik kijk er naar uit jou te mogen helpen.
Bekijk snel het programma.

Veel liefs,

Mariëlle
Coach in Verlieven

 Programma

 

Waarom is het vaak zo moeilijk om lief te zijn voor onszelf? Waarom vinden we anderen belangrijker dan onszelf en lopen we aan onszelf voorbij? “Elk gedrag heeft een positieve intentie” zeggen we bij NLP. Dus ook het gedrag waarmee jij jezelf onder aan jouw prioriteitenlijstje zet. Tijdens deze cursus krijg je antwoord op heel veel ‘waarom’-vragen. Je leert over jouw gedrag, jouw waarden en jouw intenties. Gedrag wat je vaak onbewust al van jongs af aan hebt aangeleerd. Je leert over jezelf en je leert van elkaar. Laat je inspireren, vergroot je wijsheid en vertrek liever voor jezelf dan dat je gekomen bent. Tijdens de 4-daagse leer je een combinatie van krachtige NLP-technieken en effectieve persoonlijk leiderschapstechnieken.

Dag 1 – Ik en mezelf

– Jouw levensverhaal en impact momenten
– Hoe ga jij om met emoties
– Welke copingmechanismes heb je
– Hoe zie jij de wereld

Dag 2 – Waarden en intenties

– Wat drijft jou
– Waar zijn jouw grenzen
– Wat is geluk voor jou

Dag 3 – Opruimen van emoties

– HEELende reis door je emoties

Dag 4 – Integreren en borgen

– Jouw leven vanaf nu
– Cyclus van zelfreflectie
– Persoonlijk leiderschap

Geen quick fixes maar lessen waar je de rest van je leven profijt van hebt. Met als doel om steeds liever voor jezelf te worden.

 

Tip: De 4-daagse cursus Verlieven is ook te boeken voor een door jou zelf samengestelde groep. Kom bijvoorbeeld Verlieven met je vrienden of collega’s! Maximaal 8 personen en een speciale groepsprijs van € 1895.

Zo werkt het

Wellicht ken je de 5-daagse Verlieven Challenge al die je via mijn website kunt volgen. De 4-daagse cursus is een héééle uitgebreide live versie daarvan. In vier dagen leer je over ons gedrag, ons brein en hoe je kunt verlieven én krijg je allerlei krachtige opdrachten waarmee je meteen aan de slag gaat met verlieven. Er wordt gezegd dat je iets 21 keer anders moet doen voordat een nieuw gedragspatroon aangeleerd is. In deze vier dagen kun je zeker weten aan die 21 keer komen en dan kun je zelfs nog een aantal keer door de mand vallen 😉, wel zo lief voor jezelf. Je creëert een nieuwe zienswijze waardoor je vanuit je hart lievere keuzes kunt maken voor jezelf. Zónder daarbij tekort te doen aan de mensen om je heen. Zónder egoïstisch te zijn.

Gun jezelf deze commitment. Denk je “nu is niet het moment, ik heb het zo druk”, denk dan aan de uitspraak van een monnik. Die zei: “ik mediteer elke dag een half uur, behalve als ik het druk heb, dan mediteer ik een uur.”. Het kost je slechts 4 dagen van de 365 dagen in een jaar. Dat is slechts 1% van je tijd in een jaar! Maak deze 4 dagen prioriteit van jezelf. Vraag jezelf af; is dat teveel gevraagd?

Wil je advies of twijfel je?

App, bel of mail mij dan. Volledig vrijblijvend en gratis natuurlijk!

Mariëlle meteen Appen:

Bel: 0627044758
Mail: marielle@metodo.nu

Dit krijg je

 

Ga je er voor? Ga je eindelijk Verlieven? Deze cursus is niet voor iedereen weggelegd maar echt voor degenen die het vanaf nu zat zijn zo hard te zijn voor zichzelf. Je gaat met jezelf aan de slag én je gaat anderen helpen te verlieven. Met een groep gelijkgestemden pak je jouw belemmerende overtuigingen en beperkende gedrag en gedachten aan. We vinden een manier waarop het voor jou werkt om lief te zijn voor jezelf én goed te zijn voor je omgeving. Een manier waarop jij het de rest van je leven vol houdt. Jij pakt het stuur van jouw leven. Jij bepaalt jouw hoeveelheid plezier, geluk en liefde in het leven.

Deze 4-daagse kost € 395 incl. BTW, dat is de investering in jezelf. Je mag per dag betalen. Dan kost het je € 99 per dag incl. BTW. Dit is inclusief lunch, koffie, thee, water en lekkers! 

= 4 live dagen in Maassluis, data vanaf december 2024 (worden begin december definitief bekend gemaakt)
= een app-groep met alle deelnemers waarin je elkaar steunt en stimuleert
= opdrachten voor thuis om het Verlieven maximaal te integreren in jouw leven

De live dagen vinden plaats in Maassluis. Na aanmelding krijg je de locatiegegevens toegestuurd. De dagen duren van 09.30 tot 16.30.

CADEAUTJE!
Bij deze 4-daagse cursus krijg je ook nog eens een maand lang yoga bij Passion for Yoga cadeau! Helemaal gratis!

Ja, ik wil Verlieven!

Wat wil JIJ?

13 + 9 =

Na jouw aanvraag krijg je een mailtje van Mariëlle met antwoord op jouw vraag of een bevestiging van jouw aanmelding/optie. Heb je nog vragen? Je mag Mariëlle altijd appen of mailen.

Verlieven coachtraject

P.s. Is de cursus toch niet iets voor jou? Kijk dan eens of het ‘Verlieven coachtraject’ beter bij jou past..

Ideeën voor of behoefte aan een andere manier van Verlieven? Laat het mij weten!

Cadeaubon!

P.s. Je kunt het Verlieven ook als cadeautje aan iemand geven. Ik heb namelijk hele leuke cadeaubonnen. Geef iemand het meest waardevolle cadeau.
Klik hier om te bestellen. Je hebt deze binnen één week in huis in een gezellige cadeauverpakking. Sneller nodig? App mij!