Verlieven voor ZZP powervrouwen

💪 Lief voor jezelf
💪 Verliefd op je bedrijf
💪 Verzot op je omzet

Ik krijg zoveel aanvragen van collega ZZP vrouwen dat ik heb besloten een Verlieven programma te maken speciaal voor jullie powervrouwen! Het programma bestaat uit persoonlijke coaching, businesscoaching, een businessretreat en een netwerkclub met bijeenkomsten.

Is het Verlieven programma voor ZZP powervrouwen iets voor jou?
Kom er op deze pagina achter of neem meteen contact met mij op!

Samen met een groep zakelijke powervrouwen maak jij
van jezelf én van jouw bedrijf een succes.

Mijn mening is dat je bedrijf pas door het dak kan, als je zelf volledig in je kracht staat.

En dat alleen doen is k*t, ik heb het zelf ondervonden. Daarom doen we dit in een groep gelijkgestemden.
Allemaal gaan we volop voor het leven en het bedrijf waar we van dromen.
Het VERLIEVEN VOOR ZZP POWERVROUWEN PROGRAMMA is een vol en super krachtig programma.
Het is niet weggelegd voor vrouwen die een bedrijf”je” hebben maar voor vrouwen met een bedrijf. Punt.

Het volgende ga je doen:

Persoonlijke coaching 4 sessies

Businesscoaching 4 sessies

Businessretreat

Netwerkclub met bijeenkomsten

💪 Lief voor jezelf
💪 Verliefd op je bedrijf
💪 Verzot op je omzet

Marieke over verlieven:

Eigenlijk realiseer ik me nu pas dat ik drie jaar aan het aanmodderen ben geweest. Ik wilde wel ondernemen maar had totaal niet scherp hoe ik mezelf nou neer moest zetten. Ik was stiekem nog heel onzeker en vond het allemaal heel spannend. Nu weet ik wat ik wil en wat ik te bieden heb en dat straal ik aan alle kanten uit. Dat geeft bedrijven waar ik mezelf aan verhuur natuurlijk ook een gevoel van vertrouwen. Nu haal ik opdracht na opdracht gewoon binnen! Ik voel me echt heel sterk en ben trots op mezelf. 

Aantal deelnemers tot nu toe

Gemiddelde cijfer

Wat kost dit?

Dit jaar wordt jouw jaar. Twaalf maanden lang focus op jezelf en jouw bedrijf. Je kiest zelf of je in één keer betaalt of in termijnen en de termijnen bepaal je ook zelf. Betaal je in één keer dan investeer je € 2260,-. Kies je bijvoorbeeld voor betaling per maand dan betaal je € 189,- excl. BTW per maand. Dit bedrag is zelfs inclusief overnachting, eten en drinken tijdens de businessretreat! Waarom ik hier maar zo’n laag bedrag voor reken? Omdat ik ook weer leer van jou en alle andere powervrouwen om mij heen! De coachingsessies zijn mijn inkomsten, de retreat en netwerkclub zijn van onze hele groep ZZP vrouwen. Daar betaal je dus alleen de kosten van.

Dit krijg je wanneer je meedoet:

 Je krijgt 4 sessies Persoonlijke coaching:
Je werkt aan jezelf tijdens 4 sessies persoonlijke coaching. Je ontdekt wie je bent, wat je wilt en waar jouw werkelijke kracht ligt, waarmee je jezelf (nog) saboteert en je leert nieuwe gedragspatronen om krachtig in je schoenen te staan. De coachingsessies zijn onder andere op basis van het enneagram en NLP technieken.

Je krijgt 4 sessies Businesscoaching:
Je werkt aan je bedrijf tijden 4 sessies businesscoaching. Welk omzetdoel heb je, welke andere doelen heb je, hoe maak je effectieve jaarplannen met end state energy, om dit stap voor stap te bereiken. Welke marketing heb je nodig, welke sales heb je nodig, welke middelen zet je in.

Je krijg een Businessretreat:
Je dompelt je twee dagen en een nacht onder in je bedrijf tijdens de businessretreat. We komen hier met alle powervrouwen bijeen. Samen maken we marketing- en salesplannen. Tijdens de retreat schuiven diverse inspirerende (zakelijke) sprekers bij ons aan over zaken als praktische filosofie (de kunst van goede vragen stellen, ken je het boek Socrates op Sneakers van Elke Wiss?), NLP, de kracht van kwetsbaarheid (kijk zeker eens de TED talk van Brené Brown op Netflix), WHY (Simon Sinek), Ikigai en uiteraard ook zaken als marketing, social media, netwerken en sales. Daarnaast kun tot rust komen tijdens de yoga lessen, zorg je voor je binnenste met gezond en heerlijk eten en ook met een lekker wijntje en goede gesprekken met je mede-powervrouwen. Kan je lichaam wel een boost gebruiken? Dan reserveer je een plekje bij de vrouwelijke osteopaat die tijdens de retreat ook aanwezig is.

Je sluit aan bij de Netwerkclub en bijeenkomsten:
We hebben een netwerkclub met zakelijke powervrouwen. We bellen, appen en mailen elkaar en regelmatig worden er netwerkbijeenkomsten georganiseerd met de hele groep of kleinere deelgroepjes. Je leert van elkaar en inspireert elkaar. Samen zijn we extra sterk en maken we werkelijk het verschil!

1.

Persoonlijke coaching

Vier sessies van 1,5 tot 2 uur van NLP-coach Mariëlle. Live in haar coachruimte in Maassluis of online. Stap voor stap meer in je kracht en vol energie ondernemen.

2.

Businesscoaching

Vier sessies van 2,5 uur. Naast NLP-coach is Mariëlle ook businesscoach. Ontdek wat jij en jouw bedrijf nodig hebben om te groeien en voel die stok achter de deur en liefdevolle schop onder je kont om de zakelijke doelen die jij stelt ook daadwerkelijk te behalen.

3.

Businessretreat

De retreats voor ontspanning onder andere op Ibiza kennen we allemaal maar deze versie is een businessretreat. Volledig focus en overgave op jouw bedrijf en bedrijfsplannen. Vol inspiratie, motivatie en uitgewerkte bedrijfsplannen kun jij weer volle kracht vooruit.

4.

Netwerkclub

Wist je dat je het gemiddelde bent van de 20 mensen waar je het meest mee omgaat? Omring jezelf daarom met ZZP powervrouwen die net als jij het verschil willen maken. Geen vrouwen met een bedrijf”je” maar vrouwen met een bedrijf. Punt. Wij zijn elkaars boost, inspiratie en motivatie!

BONUS!

Dit krijg je ook nog!!

Je krijgt niet alleen bovenstaande, je krijgt nog meer! Meer tools om te verlieven.

Bonus 1.

E-book met 3 zelfinzicht oefeningen t.w.v. € 12,50

Naast de oefeningen in het online programma heb ik nóg 3 snelle, praktische en effectieve zelfinzicht-oefeningen voor je.

Een e-book met 3 specifieke onderwerpen waarvan ik denk dat als je daar regelmatig bij stilstaat, de snelste en simpelste weg is naar persoonlijke groei.  

 

Bonus 2.

Slogboek
t.w.v. € 12,50

Een super handig Slogboek ofwel een self-logboek. Een ontzettend waardevolle manier van zelfreflectie. Jezelf veranderen begint bij bewustwording. Sloggen is dé manier om je bewust te worden van gedragspatronen die jou in de weg staan.

Bonus 3.

Cadeaubon
t.w.v. € 40,-

Wie vindt het nou niet leuk om cadeautjes te krijgen? Ik vind het ook heel leuk om cadeautjes te geven. Daarom krijg je van mij ook een cadeaubon t.w.v. € 40 wanneer je start met het Verlieven ZZP programma. Je mag de cadeaubon zelf gebruiken maar je mag deze natuurlijk ook aan iemand anders cadeau doen. De cadeaubon kun je bijvoorbeeld  inzetten voor een (extra) live of online coachingsessie van mij.

Wil je advies of twijfel je?

App, bel of mail mij dan. Volledig vrijblijvend en gratis natuurlijk!

Mariëlle meteen Appen:

Bel: 0627044758
Mail: marielle@metodo.nu

Kirsten over verlieven:

Ik ben een kindercoach en daar ben ik ontzettend goed in. Op dat gebied hoefde ik niets meer te leren. Maar als alleenstaande moeder met twee kinderen werd ik in het ondernemen wel uitgedaagd in de balans tussen werk en privé. Dankzij het ZZP programma leerde ik bedrijfsdoelstellingen opstellen op basis van wat ik nodig heb privé. Zo had ik het nog nooit bekeken. Door vanuit een jaarplan terug te werken naar maand- en zelfs weekplannen, heb ik nu volledige grip op mijn bedrijf en mijn inkomsten. Dat maakt me niet alleen een gelukkigere onderneemster maar ook een energiekere moeder. 

Dit is Mariëlle.

Mijn naam is Mariëlle van de Walle – van Bostelen, 35 jaar levenservaring, net getrouwd, lief, een echte bourgondiër en gek op persoonlijke groei. Ik ben gediplomeerd Master NLP-coach en trainer, gespecialiseerd in verlieven. Zowel zakelijk als privé. In mijn coachingspraktijk in Maassluis ontvang ik dagelijks coachees die ik coach om liever te worden voor zichzelf, burn-out te voorkomen en zelfverzekerder en krachtiger in het leven te staan.

Norah over verlieven:

Van marketing en sales had ik echt geen kaas gegeten. Ik dacht dat ik best goed bezig was en snapte dan ook niet waarom mijn verkopen achter bleven. Nu ik van Mariëlle leerde dat je allerlei NLP technieken in kunt zetten om krachtiger te communiceren en te verleiden en overtuigen, verkoop ik ineens wél! Wat een inzicht heeft dat gegeven, echt top.

Waarom noem je dit Verlieven?

Ik merk aan mezelf dat ik als ondernemende vrouw vaak kneiterhard ben voor mezelf. Als m’n omzet even niet gaat zoals ik wil, als ik een “Nee” heb gekregen van een bedrijf waar ik een offerte voor heb gemaakt, als ik m’n bedrijfsplannen om wil gooien terwijl ik dat 2 maanden geleden ook al heb gedaan. Zodra ik niet tevreden ben met m’n resultaat ga ik óf extra veel en hard werken waardoor ik niet naar m’n lichaam luister en met migraine op bed eindig. Of ik ga in een soort testbeeld-modus en ga alleen nog maar nutteloze dingen doen zoals puntjes op de i zetten van m’n website. Ik ga mezelf dan bijna zien als een slechte onderneemster. En dat terwijl ik als ik terug kijk, steeds weer zo mega veel bereikt heb. Ik moet daar gewoon elke keer weer aan herinnert worden, ik heb die motivatie en schop onder m’n kont zelf ook nodig. Soms een rem, soms een gaspedaal. In elk geval een gezond zelfbeeld, zelfkennis en zelfliefde. Luisteren naar m’n onderbewustzijn en mezelf niet anders voor willen doen dan ik ben. Mijn ware kracht zit toch echt binnenin mij en daarvoor hoef ik niemand anders te zijn dan mezelf. Verlieven, liever zijn voor mezelf dus en dan ben ik de beste ondernemer die ik maar kan zijn. Dat gun ik iedere ZZP powervrouw! Ik geloof in de kracht van ondernemende vrouwen!

💪 Lief voor jezelf
💪 Verliefd op je bedrijf
💪 Verzot op je omzet

Ja, ik meld me aan voor het Verlieven voor ZZP powervrouwen programma!

14 + 11 =

Na jouw aanmelding krijg je een mailtje van Mariëlle ter bevestiging van jouw aanmelding. Mariëlle neemt contact met je op over de betaling van de factuur, het inplannen van de coachingsessies en de retreat. Je wordt vervolgens ook uitgenodigd voor de netwerkclub. Heb je nog vragen? Je mag Mariëlle altijd appen of mailen.

 Op de hoogte te blijven over verlieven? Meld je aan voor de nieuwsbrief!