Verlieven online programma

Ontdek jezelf en kom er achter hoe je liever kunt worden voor jezelf.

(Zonder dat het je veel tijd kost)

NIEUWE GROEP START 17 JANUARI

Is dit Verlieven online programma iets voor jou? Kom er op deze pagina achter.

“Ik wil graag beter naar mezelf leren luisteren… maar ik weet niet hoe…”

 

Voor iedereen die weleens denkt: ​

​​’Wie ben ik eigenlijk? Wat wil ik eigenlijk? Wat kan ik eigenlijk? Wat past nou echt bij mij?

Waarom ben ik in vredesnaam zo hard voor mezelf, dat ik mezelf aan de kant schuif. Nu ben ik aan de beurt.

Vanaf nu wil ik liever worden voor mezelf!

 

“Ik zou het heerlijk vinden om beter naar mezelf te leren luisteren en liever te worden voor mezelf. Er bij stil staan wat ik nou echt wil en waar ik blij van word.”

En toch, in de dagelijkse gang van zaken ren je van hot naar her, houd je alle ballen in de lucht en zet je jezelf op de laatste plaats. Er tijd voor nemen om te reflecteren wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en wat bij je past, schiet er weer bij in.

Voordat je het door hebt zijn er alweer weken, maanden, jaren voorbij waarin je voelt dat je dingen eigenlijk diep van binnen anders wilt.

“Wees je een beetje lief voor jezelf?” hoor je anderen om je heen zeggen. Ja, ja, ik ga wel goed. Maar diep van binnen knaagt het. Wanneer is het juiste moment? En waar haal je de tijd vandaan? Of het lef?

Toch kun je het niet loslaten. Zeker niet als je anderen om je heen zichzelf ziet ontwikkelen.

Jij wilt ook gelukkiger zijn, meer bij jezelf komen, er achter komen waar jouw interne vlammetje van gaat branden. Is dit het nou? Nee.. er moet iets anders. Maar wat dan? Wat wil ik dan?

Je wilt er graag tijd aan besteden maar in de praktijk lukt het je niet om er tijd voor vrij te maken. Je volgt wel mensen met inspirerende quotes op insta, leest zo nu en dan een zelfhulp boek of selfcare tijdschrift en gaat heel af en toe een uur in bad liggen of schrijft je gedachten op in een notitieboekje.

Heel goed, dat is al een begin. Bewustwording. Maar daarmee ben je er helaas nog niet. Het houd je nog geen spiegel voor en het helpt je nog niet om concreet te snappen welke inzichten en stappen voor jou belangrijk zijn. Verandering vraagt om meer. Verdiepende vragen, praktische oefeningen, liefdevolle motivatie en eyeopeners waar je niet meer omheen kunt.

Verlieven

Jezelf ontdekken en liever worden voor jezelf
(in maar 30 minuten per dag)

Het Verlieven online programma is dé manier om effectief, waardevol zelfinzicht op te doen. Een online cursus waar en wanneer jij wilt en tijd hebt. In 10 praktische, leuke, verrassende modules van ongeveer 30 minuten. Je hoeft geen enkele ervaring met persoonlijke ontwikkeling te hebben. De analyses, inzichten en opdrachten spreken helemaal voor zich. Op een heel laagdrempelige manier besteed je aandacht aan jezelf, ontdek je wie jij bent, wat jij wilt, wat jij kunt, waar jij nog kunt groeien en hoe je daarin liever wordt voor jezelf. Persoonlijke groei op een hele effectieve en tegelijk ook makkelijke manier. Goed te combineren met al je andere bezigheden.

Anne over verlieven:

Bizar wat een inzicht ik op heb gedaan. Ik besef ineens dat ik al die tijd onbewust aan het vermijden was. Ik vond het heel spannend om met mezelf aan de slag te gaan maar nu ben ik Mariëlle zo dankbaar. Eindelijk durfde ik te kiezen voor mjn droombaan. Ik nam ontslag, koos voor mezelf en ben nu super gelukkig met mijn nieuwe job!

 

Aantal deelnemers tot nu toe

Gemiddelde cijfer

Wat kost dit?

De prijs van het Verlieven online programma is nu maar € 47,- (i.p.v. €97,-).

Bekijk snel wat je daar allemaal voor krijgt:

Dit krijg je als je je aanmeldt:

 

Je krijgt 10 praktische, waardevolle modules waarmee je zelfinzicht en nieuwe perspectieven opdoet. In 10 modules word jij wijzer over wie je bent, wat je wilt, wat je kunt, waar jij in kunt groeien en hoe je op weg daar naartoe liever wordt voor jezelf. Je leert welke stappen je moet zetten.

Je kunt de modules volgen wanneer jij prettig vindt en er tijd voor hebt. Je krijgt ook toegang tot bonussen en extra’s.
De video’s variëren in lengte tussen de 2 en 5 minuten. Per module ben je ongeveer 30 minuten kwijt om de oefeningen te maken. Het resultaat is inzicht in jezelf, duidelijkheid over wie jij bent, wat bij je past en welke keuzes je te maken hebt.

1.

10 video’s

10 inspirerende video’s met theorie over praktische psychologie, hoe werkt ons brein en ons gedrag.

2.

10 zelftesten

In elke module doe je een zelftest om jezelf te ontdekken.

3.

10 opdrachten

10 verdiepende opdrachten op basis van NLP coaching waarmee je ontdekt wie je bent, wat je wilt en wat je kunt.

4.

Q & A

Je hoeft het niet alleen te doen! Je kunt mij via de online omgeving persoonlijke vragen stellen over de video’s, zelftesten en opdrachten welke ik met liefde voor je beantwoord.

5.

Online groep

Ervaringen en inzichten delen is zó fijn! Daarom breng ik je in contact met jouw eigen online groep deelnemers die op dezelfde datum gestart zijn. Mocht je niet met een groep samen willen starten dan hoeft dat natuurlijk niet. Je kunt dan starten wanneer je wilt.

BONUS!

Dit krijg je ook nog!!

Je krijgt niet alleen bovenstaande, je krijgt nog meer! Meer tools om te verlieven.

Bonus 1.

E-book met 3 zelfinzicht oefeningen t.w.v. € 12,50

Naast de oefeningen in het online programma heb ik nóg 3 snelle, praktische en effectieve zelfinzicht-oefeningen voor je.

Een e-book met 3 specifieke onderwerpen waarvan ik denk dat als je daar regelmatig bij stilstaat, de snelste en simpelste weg is naar persoonlijke groei.  

 

Bonus 2.

Slogboek
t.w.v. € 12,50

Een super handig Slogboek ofwel een self-logboek. Een ontzettend waardevolle manier van zelfreflectie. Jezelf veranderen begint bij bewustwording. Sloggen is dé manier om je bewust te worden van gedragspatronen die jou in de weg staan.

Bonus 3.

Cadeaubon
t.w.v. € 40,-

Wie vindt het nou niet leuk om cadeautjes te krijgen? Ik vind het ook heel leuk om cadeautjes te geven. Daarom krijg je van mij ook een cadeaubon t.w.v. € 40 wanneer je start met het Verlieven online programma. Deze cadeaubon kun je bijvoorbeeld inzetten voor een live of online coachingsessie van mij of voor een vervolg op het online programma.

Wil je advies of twijfel je?

App, bel of mail mij dan. Volledig vrijblijvend en gratis natuurlijk!

Mariëlle meteen Appen:

Bel: 0627044758
Mail: marielle@metodo.nu

Eva over verlieven:

Ik besef nu pas wat ik mezelf al die jaren aan deed. Ik leefde wel maar leefde niet voor mezelf. Nu ik eindelijk inzicht heb gekregen in wie ik nou eigenlijk ben en waar ik happy van word, kan ik veel makkelijker keuzes maken. Ik maak nu keuzes voor mezelf en dat voelt fantastisch!

 

Dit is Mariëlle.

Mijn naam is Mariëlle van de Walle – van Bostelen, 35 jaar levenservaring, net getrouwd, lief, een echte bourgondiër en gek op persoonlijke groei. Ik ben gediplomeerd Master NLP-coach en trainer, gespecialiseerd in verlieven. Zowel zakelijk als privé. In mijn coachingspraktijk in Maassluis ontvang ik dagelijks coachees die ik coach om liever te worden voor zichzelf, burn-out te voorkomen en zelfverzekerder en krachtiger in het leven te staan.

Verlieven online programma

Nu: € 47,-

10 modules
10 video’s
10 zelftesten
10 verdiepingsopdrachten
Q & A
Online groep om ervaring en inzicht mee te delen (als jij dat wilt)
Bonus e-book met zelfinzicht oefeningen t.w.v. € 12,50
Bonus Slogboek t.w.v. € 12,50
Bonus cadeaubon t.w.v. € 40,-

Start: 17 JANUARI 2022 met de groep

(of start zonder groep, wanneer jij wilt)

Ja, ik meld me aan!

Welke optie kies je?

Hoe wil je betalen? (je ontvangt je inloggegevens na betaling)

2 + 2 =

Na jouw aanmelding krijg je een mailtje van Mariëlle ter bevestiging van jouw aanmelding. Je krijgt een betaallink en zodra je betaalt hebt ontvang je jouw persoonlijke inloggegevens voor de online leeromgeving. Heb je nog vragen? Je mag Mariëlle altijd appen of mailen.

De volgende groep start pas in maart 2022 weer en de prijs zal dan iets hoger worden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.