Verlieven VIP programma

Zet met mijn hulp de stappen die hard nodig zijn naar jouw zelfliefde.

NIEUWE GROEP START 17 JANUARI

Is dit Verlieven VIP programma iets voor jou? Kom er op deze pagina achter.

Alles uit het online programma

+ een Verlieven coachingstraject van 5 sessies

+ een Live dag

 

Let op: uitsluitend voor deelnemers die zichzelf VERY IMPORTANT vinden!

 

Voor iedereen die weleens denkt: ​

​​’Wie ben ik eigenlijk? Wat wil ik eigenlijk? Wat kan ik eigenlijk? Wat past nou echt bij mij?

Waarom ben ik in vredesnaam zo hard voor mezelf, dat ik mezelf aan de kant schuif. Nu ben ik aan de beurt.

Vanaf nu wil ik liever worden voor mezelf!

Ik pak dit serieus aan, ik heb een liefdevolle schop onder m’n kont nodig van een coach.

Dit is het moment, vanaf nu wil ik krachtiger in het leven staan en me zelfverzekerd voelen.

Waar je mee omgaat word je mee ‘besmet’ dus laat mij geinspireerd worden voor mijn verlief-genoten in de online groep en tijdens een live ontmoetingsmoment.”

Verlieven

De ontembare kracht van zelfliefde

Werkwijze

Het Verlieven VIP programma is dé manier om te groeien in zelfinzicht en zelfliefde.

Je combineert de krachtige modules van het online programma met 5 live (of online) 1-op-1 coachingsgesprekken met NLP-coach Mariëlle én een live dag waarop je jouw verlief-genoten ontmoet en waarop Mariëlle je nog meer leert over verlieven.

Een coachgesprek duurt 1,5 tot 2 uur. Mariëlle gebruikt hiervoor verschillende NLP technieken. We maken een heldere analyse van jouw denk- en gedragspatronen. Onderzoeken jouw beperkende overtuigingen en buigen die om naar bekrachtigende overtuigingen. En we gaan op ontdekkingstocht naar jouw interne vlammetje. Wat is jouw missie, wat vind jij belangrijk in het leven en hoe kun jij jouw leven zó inrichten dat je meer plezier, geluk en liefde ervaart.

Vaak is het hard zijn voor onszelf of het anderen op 1 zetten, een onbewust verdedigingsmechanisme wat we al héél lang geleden hebben opgebouwd. Toen beschermde het ons tegen pijn of gaf het ons een veilig of zeker gevoel maar nu zit het vooral in de weg. Je wilt niet egoïstisch worden maar je wilt wél meer liefde voor jezelf ontwikkelen. Hoe meer zelfliefde, hoe meer kracht en energie je van binnenuit opbouwt, hoe meer je te geven hebt.

Anne over verlieven:

Bizar wat een inzicht ik op heb gedaan. Ik besef ineens dat ik al die tijd onbewust aan het vermijden was. Ik vond het heel spannend om met mezelf aan de slag te gaan maar nu ben ik Mariëlle zo dankbaar. Eindelijk durfde ik te kiezen voor mjn droombaan. Ik nam ontslag, koos voor mezelf en ben nu super gelukkig met mijn nieuwe job!

 

Aantal deelnemers tot nu toe

Gemiddelde cijfer

Wat kost dit?

De prijs van het Verlieven VIP programma is nu € 697,- (i.p.v. €1197,-).

Bekijk snel wat je daar allemaal voor krijgt:

Dit krijg je als je je aanmeldt:

 

Je krijgt het online programma:
10 praktische, waardevolle modules waarmee je zelfinzicht en nieuwe perspectieven opdoet. Per module ben je ongeveer 30 minuten kwijt om de oefeningen te maken. Jouw ervaringen deel je in een online groep. Lees alles over het online programma op deze pagina.

Je krijgt 5 coachingsessies:
Elke sessie duurt 1,5 tot 2 uur. We plannen de sessies samen in wanneer het jou uitkomt. Je kunt zelf kiezen of je de sessies online plaats wilt laten vinden of live in Maassluis in de coachruimte van Mariëlle. Tussen de eerste sessies zit 1 à 2 weken. Tussen sessie 4 en sessie 5 laten we een wat langere tijd zodat je jouw nieuw geleerde denk- en gedragspatronen kunt oefenen in de praktijk.

Je krijg een live dag:
Samen met de groep plannen we een dag waarop iedereen kan en waarop we elkaar kunnen ontmoeten. We gaan de hele dag live aan de slag met het geleerde in het online programma en tijdens de persoonlijke coachingsessies. Er zijn verschillende Q & A rondes waarin je al jouw vragen kunt stellen over (jouw) persoonlijke ontwikkeling.

1.

Online programma

10 inspirerende video’s met theorie over praktische psychologie, hoe werkt ons brein en ons gedrag. 10 zelftesten om jezelf te ontdekken. 10 verdiepende opdrachten op basis van NLP coaching. Een online groep om je ervaringen en inzichten te delen.

2.

5 coachsessies

Persoonlijke coaching van gediplomeerd NLP-coach Mariëlle. Vijf sessies van 1,5 tot 2 uur. Online of live.

3.

Live dag

Ontmoet je verlief-genootjes uit jouw groep. Deel met elkaar en leer van elkaar.

BONUS!

Dit krijg je ook nog!!

Je krijgt niet alleen bovenstaande, je krijgt nog meer! Meer tools om te verlieven.

Bonus 1.

E-book met 3 zelfinzicht oefeningen t.w.v. € 12,50

Naast de oefeningen in het online programma heb ik nóg 3 snelle, praktische en effectieve zelfinzicht-oefeningen voor je.

Een e-book met 3 specifieke onderwerpen waarvan ik denk dat als je daar regelmatig bij stilstaat, de snelste en simpelste weg is naar persoonlijke groei.  

 

Bonus 2.

Slogboek
t.w.v. € 12,50

Een super handig Slogboek ofwel een self-logboek. Een ontzettend waardevolle manier van zelfreflectie. Jezelf veranderen begint bij bewustwording. Sloggen is dé manier om je bewust te worden van gedragspatronen die jou in de weg staan.

Bonus 3.

Cadeaubon
t.w.v. € 40,-

Wie vindt het nou niet leuk om cadeautjes te krijgen? Ik vind het ook heel leuk om cadeautjes te geven. Daarom krijg je van mij ook een cadeaubon t.w.v. € 40 wanneer je start met het Verlieven VIP programma. Je mag de cadeaubon zelf gebruiken maar je mag deze natuurlijk ook aan iemand anders cadeau doen. De cadeaubon kun je  inzetten voor een (extra) live of online coachingsessie van mij.

Wil je advies of twijfel je?

App, bel of mail mij dan. Volledig vrijblijvend en gratis natuurlijk!

Mariëlle meteen Appen:

Bel: 0627044758
Mail: marielle@metodo.nu

Eva over verlieven:

Ik besef nu pas wat ik mezelf al die jaren aan deed. Ik leefde wel maar leefde niet voor mezelf. Nu ik eindelijk inzicht heb gekregen in wie ik nou eigenlijk ben en waar ik happy van word, kan ik veel makkelijker keuzes maken. Ik maak nu keuzes voor mezelf en dat voelt fantastisch!

 

Dit is Mariëlle.

Mijn naam is Mariëlle van de Walle – van Bostelen, 35 jaar levenservaring, net getrouwd, lief, een echte bourgondiër en gek op persoonlijke groei. Ik ben gediplomeerd Master NLP-coach en trainer, gespecialiseerd in verlieven. Zowel zakelijk als privé. In mijn coachingspraktijk in Maassluis ontvang ik dagelijks coachees die ik coach om liever te worden voor zichzelf, burn-out te voorkomen en zelfverzekerder en krachtiger in het leven te staan.

Verlieven VIP programma

Nu: € 697,-

5 coachingsessies
live dag met verlief-genoten
online programma bestaande uit:
10 modules
10 video’s
10 zelftesten
10 verdiepingsopdrachten
Q & A
Online groep om ervaring en inzicht mee te delen (als jij dat wilt)
+
Bonussen:
Bonus e-book met zelfinzicht oefeningen t.w.v. € 12,50
Bonus Slogboek t.w.v. € 12,50
Bonus cadeaubon t.w.v. € 40,-

Start: 17 JANUARI

(de volgende groep start pas weer in maart 2022 en de prijs wordt dan verhoogd)

Ja, ik meld me aan voor het VIP programma!

Startgroep

Betaling

9 + 15 =

Na jouw aanmelding krijg je een mailtje van Mariëlle ter bevestiging van jouw aanmelding. Mariëlle neemt contact met je op over de betaling van de factuur, het inplannen van de coachingsessies en de live dag. Je krijgt vervolgens ook jouw persoonlijke inloggegevens voor de online leeromgeving. Heb je nog vragen? Je mag Mariëlle altijd appen of mailen.

De volgende groep start pas in maart 2022 weer en de prijs zal dan iets hoger worden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.